Oluşturulma Tarihi: 22 Ekim 2021, Cuma 10:42
Kilolu insanların kariyerlerinin daha kalıcı olduğunu söyleyen Eser Yenenler, "Jönler 'acaba ne kadarını görselimle, ne kadarını yeteneğimle gerçekleştirdim' konusunda çıkmaza giriyorlat. Ben yüzde 100 yeteneğimle buraya geldim. Fiziksel güzelliğimle gelemediğime göre yeteneğimle geldim. Jönler gibi dizilerde dakikalarca uzun uzun bakamam, bana gülme gelir. Bön bön değil, jön jön bakıyorlar" dedi.
"BERFU KİLOMLA İLGİLİ YORUMLARA SİNİRLENİR" Sosyal medyadan gelen "Eşi çok zayıf, kilo vermesini istemiyor mu?" sorusuna Yenenler, "Berfu benim kilomla ilgili yazılanlardan nefret eder, hatta sinirlenir. Kilolu olmam, olmamam umrunda değil" yanıt verdi.
Ünlü komedyen, "Ümit Erdim gibi ameliyatla zayıflamayı düşündün mü?" sorusunu ise "Doktorlar beni gözleriyle ameliyat ediyorlar. Ama Berfu'nun yönlendirmesiyle böyle bir meseleye girmedim" şeklinde cevapladı.
"ÜMİT KİLOLU KALSAYDI, DAHA ÇOK BULACAKTI" Yenenler, meslektaşı Ümit Erdim'e verdiği kilolar sonrası oyunculuk teklilifi gelmemesini, "Ümit'in en sevdiğimiz rolleri hep şişman karakterler. Kilolu olmak onun için de bir avantajdı. Belki tombik karakterle devam etseydi daha fazla iş bulacaktı ama belki mutsuz olacaktı" şeklinde değendirdi.
Dizi ve sinema sektöründeki jön kavramına da değinen oyuncu "Jönlerin işi de zor. Zaten sürekli yeni karakter yarabilen jön sayısı da çok az. Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy... Çok büyük sınavlar veren insanlar. Onların da işi çok zor" ifadelerini kullandı.
"BANA 'YÜRÜYEN MARGARİN' DEDİLER, ÇOK ÜZÜLDÜM' Instagram paylaşımlarının altına yazılan yorumları da değerlendiren Eser Yenenler, "Komik olmak aslında şişmanlıkla bir savaş şekli. Ama bütün tombikler çok eğlenceli değil. Siber zorbalık şeklinde postların altına yorum yazmak çok büyük ahlaksızlık. Herkesin kusuru var. Biri bana 'yürüyen margarin' yazmış. Ona üzülmüştüm" şeklinde itirafta bulundu.
"DENİZ AKKAYA TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ" Deniz Akkaya'nın "Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmüyorum" açıklaması hatırlatılan oyuncu, "Şişmanlar da Deniz Akkaya'ya bayılıyordu, Allah Allah... Talihsiz bir açıklama. Benim programa geldiğinde Berfu'nun güzelliği ve benim kilolu olmama sinir olmuştu. Kızı bulmuşsun, kendine bakacaksın diye orada da arkada bana bir sinirlendi" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
ÜMİT ERDİM: ŞİŞMANLAR YALAN SÖYLER "Kamera önündekilerin zayıf olması avantaj" fikrini savunan Ümit Erdim, "Şişmanlar yalancıdır. Şişman kendisine yalan söyler" iddiasında bulundu.
Erdim, "Zayıf olursan daha çok avantajın var her şeyde. Birinin adamı değilsen şişman adamı öteki tarafa geçirmiyorlar. Eser'e bir drama verip, başrol yaptırmazlar. Şişmanlara başrol vermiyorlar" dedi.
Sözlerini "Bizim coğrafyada böyle. Şişmansan çirkinsin" diye devam ettiren oyucnu, Ebru Şallı'nın "Şişman kadın güzel değildir" yorumuyla ilgili olarak, "Ebru Şallı hayatında güzel görmemiş" ifadelerini kullandı.