Oluşturulma Tarihi: 24 Ekim 2021, Pazar 11:13
Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı, ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye, yeni sezonu ve değerli jürileri ile dün akşam seyirciyi ekran başına kilitledi.
Jüriliğini Ebru Gündeş, Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk'ün yaptığı O Ses Türkiye'de 29 yaşındaki Remzi Fatih Tatlıdil, geceye damga vurdu.
SEYİRCİDEN YOĞUN İSTEK O Ses Türkiye'de yeni sezon heyecanı tüm hızıyla devam ederken Remzi Fatih Tatlıdil 'Koyver Kendini' performansı ile dört jüriyi de döndürebilmeyi başardı. Tatlıdil, seyircinin ısrarıyla şarkıyı bir kez daha söyledi.
Performansıyla jüriyi ve seyiriciyi etkilemeyi başatan yarışmacı, anaokulunda 3-6 yaş grubyla çalıştığını, enerjisinin de buradan geldiğini söyledi.
Yarışmacı, Beyazıt Öztürk'le daha önceden tanıştığını ve 10 yıl önce birlikte şarkı söylediğini dile getirdi. Ebru Gündeş, bu hikayeden sonra şanslarının olmadığını söyledi. Oğuzhan Koç, çok istediği yarışmacı için Beyazıt Öztürk'ü bloke etti. Ebru Gündeş de Murat Boz'u bloke etti.
Jüri üyelerinin paylaşamadığı yarışmacı, B planını devreye soktu ve yaş kriterinden dolayı daha iyi anlaşacağını düşünüp Oğuzhan Koç'u seçti.
HADİSE YERİNE EBRU GÜNDEŞ Hadise yerine bu sezon Ebru Gündeş'in olması sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. İddiaya göre Gündeş, jüride tek kadın olmak istiyordu.
Tercihini Ebru Gündeş'ten yana yapan Acun Ilıcalı her fırsatta ünlü şarkıcıyı övmesiyle dikkat çekiyor. Ilıcalı ilk bölümde Gündeş'i ekrana davet ederken söylediği sözlerle gündem oldu.
Ilıcalı şunları söyledi: "Eski yeni jüri üyemiz. Kendisiyle zor günlerimizde hep birbirimize destek olduk. Beraber çok güzel günler geçirdik. O Ses'in rengiydi, sesiydi. Hayranıyız."