Hava Durumu

112 acil sağlık ekipleri hamile kadının doğumunu evde gerçekleştirdi!

İstanbul Başakşehir’de hamile kadının acil çağrısı üzerine adrese giden 112 sağlık ekipleri, kar nedeniyle hastaneye yetişemeyeceklerini anlayınca doğumu evde gerçekleştirdi. Sağlık ekiplerinin anne ve bebeği kar altında hastaneye ulaştırma mücadelesi kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2022 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2022 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
112 acil sağlık ekipleri hamile kadının doğumunu evde gerçekleştirdi!

112 acil sağlık ekipleri, saat 16.40’da doğum ihbarı üzerine Başakşehir Şahintepe Mahallesi’ndeki adrese gitti. Hamile kadının muayenesini gerçekleştiren ekipler doğumun başladığını tespit etti.

Kar yağışının şiddetini artırması üzerine hastaneye yetişecek zamanın olmadığını belirleyen sağlık ekipleri, doğumu evde gerçekleştirdi.

ANNE VE BEBEK HASTANEYE DOĞUMDAN SONRA UZUN UĞRAŞLARLA GÖTÜRÜLEBİLDİ

Doğumun gerçekleşmesi ardından bu kez de yeni doğan erkek bebek ve ailesini hastaneye götürmek için mücadeleye başladı. Yoğun kar yağışı ve yolda kalan araçların oluşturduğu trafik sebebiyle büyük çaba sarf eden sağlık ekipleri uzun uğraşlar sonucunda anne, baba ve bebeği Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştırıldı.

Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Zor şartlarda görev yapan acil sağlık personelleri Kadir Önlü, Sait Seyitoğlu ve Ayetullah Özkan anne ve bebeği sağlıklı bir şekilde hastaneye ulaştırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.