Hava Durumu

Aile evdeyken hırsız girdi!

Pendik'te akşam saatlerinde mutfakta yemek yiyen ev sahibine aldırmayan hırsızlar balkondan girdikleri evden bir miktar ziynet eşyası alarak kaçtı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aile evdeyken hırsız girdi!

Olay dün saat 20.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sağlık çalışanı olan Simran Hüseyinli iş dönüşü mutfakta ailesi ile birlikte akşam yemeğini yedikleri sırada kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi giyinme odasında bulunan balkon kapısını tornavida ile açarak içeri girdi. Bir kişi balkon önünde gözcülük yaparken, bir kişi de içeri girdi. Odada bulduğu bir miktar ziynet eşyasını alarak dışarı çıktı. Hırsızlar geldikleri gibi olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlık olayının yaşandığı anlar binanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde cerrahi maske takan iki kişi yan binanın merdivenlerinden atlayarak apartman bahçesine girdiği görülüyor. Ardından mutfak penceresinin önünden eğilerek geçen hırsızlar balkonun önüne gelince bir kişi demirlere tırmanırken bir kişi de gözcülük yapıyor.

BELİNDEKİ TABANCAYI ÇIKARARAK ARKADAŞINA VERDİ

Balkonun demir korkuluklarına tırmanan zanlının rahat hareket etmesini engelleyen tabancayı belinden çıkararak arkadaşına verdiği görüntülere yansıyor. Görüntülerde içeri giren zanlı bir müddet sonra dışarıda bekleyen arkadaşına bir torba attıktan sonra tekrar içeri giriyor. Bir müddet sonra girdiği balkondan dışarı çıkan hırsız, kendisini bekleyen arkadaşı ile birlikte olay yerinden uzaklaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.