Hava Durumu

AK Parti MYK Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk iş gününde AK Parti MYK, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Erdoğan, MYK üyelerinin bayram tatili süresince saha gözlemlerini dinleyecek. Gündemde kritik başlıklar var.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti MYK Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası ilk iş gününde AK Parti MYK bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak.

9. yargı paketi, öğretmenlik yasası ve sokak köpekleri ile ilgili teklifin de bu hafta Meclis'e sunulması bekleniyor. 26 Haziran çarşamba günü ise AK Parti Grup Toplantısı yapılacak.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'yi bakanlıkta kabul edecek. 1-2 Temmuz'da AK Partili belediye başkanları Kızılcahamam'da istişare kampında buluşacak.

31 Mart seçim sonuçlarının detaylı olarak masaya yatırılacağı toplantıda Erdoğan da kapsamlı bir değerlendirme yapacak.

AK Parti, Pazar günü sona erecek dokuz günlük bayram tatilinin ardından çalışmalarını aynı tempoyla sürdürecek. Parti kurmayları, hafta başı MYK toplantısında bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazartesi günü MYK'yı toplayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK üyelerinin bayram tatili süresince saha gözlemlerini dinleyecek.

Toplantıda ay sonu yapılması planlanan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı da masaya yatırılacak, izlenecek yol haritası belirlenecek.

30 Haziran'da başlayacak kampta, sekiz bakan sunum yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.