Hava Durumu

Alev alev yanmıştı: Lüks motoryatın sahibi o aile çıktı!

13 Temmuz tarihinde Bodrum'da yanan lüks motoryatın sahibi belli oldu. Omix markasının sahibiMıstaçoğlu Şirketler Grubu yöneticilerinden Faruk Mıstaçoğlu motoryatın sahibi çıktı. Muğla Emniyet Müdürlüğü yangının çıkış nedeni için soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2025 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2025 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
Alev alev yanmıştı: Lüks motoryatın sahibi o aile çıktı!

Gectiğimiz Cumartesi günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde lüks bir motoryat yanmıştı.

Mıstaçoğlu Holding yöneticisi Faruk Mıstaçoğlu'nun motoryatı söndürme çalışmalarının ardından denizin dibine batmıştı.

MISTAÇOĞLU AİLESİ TEKNEDEYDİ!

Cemiyet dünyasının korkutan yangına ekipler hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın sırasında Faruk Mıstaçoğlu ve eşi Banu Mıstaçoğlu'nun teknede olduğu öğrenilirken, olay sırasında şans eseri kimse yara almadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerin ardından yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.