Hava Durumu

Amasya'da çocuklar ihbar etti, atık su borusuna sıkışan yavru köpekler kurtarıldı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde çocukların ihbarı üzerine atık su borusunda sıkışarak mahsur kalan 2 yavru köpek, belediye ekipleri tarafından 4 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2025 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2025 21:52
Kaynak: İHA
Amasya'da çocuklar ihbar etti, atık su borusuna sıkışan yavru köpekler kurtarıldı

Merzifon'un Karamustafapaşa köyünde atık su borusunda sıkışan yavru köpeklerin sesini duyan çocuklar konuyu anneleriyle birlikte Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ihbar etti. Köye gelen ekipler destek olarak iş makinesi de çağırdı. Köpeklere ulaşmak için depo olarak kullanılan binanın atık su hattı kazıldı. Köpeklerin seslerinin takip edilmesinin ardından kepçeyle kazı çalışmasına devam edildi. Besmele çekerek boruya elini uzatan itfaiyeci, 2 yavru köpeği de kurtarmayı başardı.

Genel olarak sağlık durumu iyi görünen yavru köpekler annelerine kavuştu. Bu duruma çok sevinen çocuklar belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.