Hava Durumu

Bahçeli'nin 'Öcalan'a statü' çıkışına Erdoğan'dan tek cümlelik yanıt

MHP lideri Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada, "PKK'nın kurucu önderliğinin statü sorunu nasıl ele alınacaktır? Eğer öyle bir sorun varsa -ki bize göre vardır- bunun çözümü nasıl olacaktır?" demiş ve siyasette 'Öcalan'a statü' tartışması başlamıştı. Konuyla ilgili olarak birçok açıklama gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da gelen soru üzerine değerlendirmede bulundu. Erdoğan, "İmralı şu anda Adalet Bakanlığımız tarafından işletiliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2026 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2026 15:34
Kaynak: MyNet
Bahçeli'nin 'Öcalan'a statü' çıkışına Erdoğan'dan tek cümlelik yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

"ÖCALAN'A STATÜ" ÇIKIŞINA YANIT: "İMRALI ŞU ANDA ADALET BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN İŞLETİLİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli'nin yaptığı 'Öcalan'a statü' çıkışıyla ilgili gelen soruya yanıt veren Erdoğan, "İmralı şu anda Adalet Bakanlığımız tarafından işletiliyor" yanıtını verdi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lider Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "PKK'nın kurucu önderliğinin statü sorunu nasıl ele alınacaktır? Eğer öyle bir sorun varsa -ki bize göre vardır- bunun çözümü nasıl olacaktır? İmralı'nın statüsünün açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonuca kısa sürede ulaşılmalıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.