Hava Durumu

Banka çalışanından 37 milyon liralık vurgun!

Konya'da bir banka çalışanının nişanlısına 37 milyon lira para aktardığı ve kripto paraya yatırım yaptığı ortaya çıktı. Her 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
Banka çalışanından 37 milyon liralık vurgun!

Konya’da banka çalışanı nişanlısına aktardığı 37 milyon lirayla kripto hesabına yatırım yaptı. İddiaya göre, özel bir bankanın şubesinde çalışan P.Y. isimli kadın, 3 ay içerisinde kendi ve nişanlısı S.A.'nın hesabına 37 milyon 157 bin lira para aktardı.

KRİPTO PARAYA YATIRMIŞ

Yapılan incelemelerde bu paranın banka hesaplarından kripto paraya yatırıldığı ortaya çıktı. Banka yetkilileri tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmasının ardından P.Y. ve nişanlısı S.A. gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Şüphelilerden S.A.'nın bankadan kendi hesaplarına aktardıkları paraları kriptoya aktardığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.