Hava Durumu

Barzani, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2025 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2025 21:40
Kaynak: İHA
Barzani, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, Erbil’de HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile bir araya geldi. IKBY Başkanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Barzani’nin Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul ettiği aktarıldı. Türkiye’deki barış sürecine yönelik çabaların ele alındığı görüşmede, her iki taraf, barış sürecinin ilerlemesi için çabaların devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, silah ve şiddetin hiçbir sorunun çözümü olamayacağı konusunda mutabık kaldı. Barzani, IKBY’nin barış sürecine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ve bu süreçte destekleyici bir rol oynayacağını ifade etti.

Görüşmede, ayrıca HÜDA PAR’ın faaliyetleri, üyelerinin TBMM’deki rolü ve ülkenin siyasi hayatındaki etkisinin yanı sıra bölgedeki siyasi gelişmelerin de ele alındığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.