Hava Durumu

Bayburt’ta 20 litre etil alkol ele geçirildi

Bayburt’ta jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, sahte ve kaçak alkol yapımında kullanıldığı değerlendirilen 20 litre etil alkol ele geçirildi. 

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2026 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2026 18:02
Kaynak: İHA
Bayburt’ta 20 litre etil alkol ele geçirildi

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin kargo yoluyla etil alkol temin ettiğini belirledi.

Düzenlenen operasyonda, şüpheliyle birlikte 20 litre etil alkol ele geçirildi. Etil alkolün kaçak ve sahte alkol yapımında kullanılabileceği değerlendirildi.
Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yakalanan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, kaçakçılıkla mücadele ve vatandaşların huzur ile güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.