Hava Durumu

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Avusturya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına, bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlılarda Tammy Abraham ilk antrenmanına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2025 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2025 21:58
Kaynak: İHA
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in yönetiminde yapılan sabah antrenmanı, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan idman, sahada oynanan çift kale maçlarla tamamlandı. Akşam idmanı ise, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 top kapmayla başlayan idman, bitiricilik ve yan top çalışmasıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılarda yeni transfer Tammy Abraham, bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.Beşiktaş, Avusturya kamp çalışmalarına yarın TSİ 12.00’de ilk 25 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.