Hava Durumu

Cinayetle biten "yüksek hesap" kavgasında 1 kişi tutuklandı

Burdur'un Bucak ilçesinde bir restoranda yüksek hesap yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada 1 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğeri ise serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinayetle biten "yüksek hesap" kavgasında 1 kişi tutuklandı

Cinayetle son bulan yüksek hesap kavgasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Kestel köyündeki bir restoranda müşteri B.A.K. (39), E.K. (29) ve A.Ç. (34) ile işletme sahipleri arasında iddiaya göre yüksek fiyat nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Büyüyen olay üzerine işletme sahiplerinden bir kişi av tüfeğiyle 3 müşteriye ateş açtı. Müşterilerden B.A.K., E.K. ve A.Ç. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, E.K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Hayati tehlikeleri bulunan B.A.K. ve A.Ç. Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İşletme sahipleri Ş.Y. ve oğlu A.İ.T.Y. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma karakolunda ifade işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Ş.Y., serbest bırakılırken, A.İ.T.Y, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan hayatını kaybeden E.K.'nin ve arkadaşlarının birlikte yemek yediği restoranda gelen bin 450 TL hesaba itiraz ettiği ve ardından yaşanılan tartışma sonucu olayın gerçekleştiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.