Hava Durumu

Cübbeli Ahmet: Kadın koku sürünüp dışarı çıkıyor, çok tehlikeli!

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kadınları hedef alan bir açıklamaya daha imza attı. Ünlü, “Kadın koku sürünüp dışarı çıkıyor. Çok tehlikeli Allah muhafaza” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr

İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden olan ve 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cinsiyetçi açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

"HARAM"

Kadınların parfüm sıkmasının 'haram' olduğunu savunan Ünlü, Instagram’da yayınladığı videoda kadınları şu sözlerle hedef aldı:

“Kadın koku sürünüp dışarı çıkıyor. Çok tehlikeli Allah muhafaza. Haram. Haram. Hadi kocasına süslenmiş, o serbest. Geldiğimiz noktada çarşaf giyiyor, başörtüsü örtüyor; yanağında allık, gözünde pulluk… Haram. Bu ziynettir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.