Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10'uncu kez dede oldu: Sümeyye ve Selçuk Bayraktar çiftinin yeni bebek sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Erdoğan ailesi yeni bir torun sevinci yaşadı. Bu doğumla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torun sayısı 10'a yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2026 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2026 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 10'uncu kez dede oldu: Sümeyye ve Selçuk Bayraktar çiftinin yeni bebek sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 10'UNCU KEZ TORUN SEVİNCİ

Dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın böylece torun sayısı 10'a ulaştı.

SÜMEYYE ERDOĞAN BAYRAKTAR ÜÇÜNCÜ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDI

Bayraktar çifti 2016 yılında hayatlarını birleştirmiş 2017'de kızları Canan Aybüke, ve 9 Ocak 2024'te oğulları Asım Özdemir'i kucaklarına almıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esra-Berat Albayrak çiftinden 4, Bilal-Reyyan Erdoğan çiftinden 3 torunu bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.