Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! TRT atamaları Resmi Gazete'de: O isimler değişti...

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararlarına göre, TRT Genel Müdürlüğü görevine yeniden Mehmet Zahid Sobacı atandı. TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Albayrak'ın yerine Bursa Uludağ Üniveritesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2025 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2025 09:01
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! TRT atamaları Resmi Gazete'de: O isimler değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararı ile birlikte, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Bursa Uludağ Üniveritesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, TRT Genel Müdürlüğü'ne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı atandı.

İŞTE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİNE GETİRİLEN İSİMLER

Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Hale Kaplan, Meryem İlayda Atlas Çetin, Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Büşra Karaduman Aktuna, Prof. Dr. Murat Yeşiltaş, Prof. Dr. Ramazan Yıldırım ve Doç. Dr. Oğuz Güner getirildi.

HİLAL KAPLAN YÖNETİM KURULU'NDAN ÇIKARTILDI

TRT Yönetim Kurulu görevine 14 Temmuz 2021'de başlayan gazeteci Hilal Kaplan, yayımlanan Resmi Gazete'deki TRT atamalarıyla bu görevinden alındı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.