Hava Durumu

Doğurduğu bebeği tuvalete bıraktı! Tapu Müdürlüğü'nde akıl almaz olay

Balıkesir'de genç yaşta anne olan bir kadın, Altıeylül Tapu Müdürlüğü'nün tuvaletinde doğurduğu bebeği klozete attı. Tuvalete giren bir vatandaşın fark etmesiyle hemen memurlara haber verilerek, bebek klozetten çıkarıldı. Polis genç kadın ile birlikte baba ve babaanneyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2025 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2025 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
Doğurduğu bebeği tuvalete bıraktı! Tapu Müdürlüğü'nde akıl almaz olay

Balıkesir’in Altıeylül​ ilçesindeki Altıeylül Tapu Müdürlüğü’nde dehşet verici bir olay yaşandı. Tapuya gelen genç yaştaki bir kadın, doğum​ yaparak bebeği​ klozete bıraktı. Bir vatandaşın bebeği tuvalete girerek görmesi üzerine tapuda çalışan memur bebeği klozetten çıkardı.

Bir vatandaşın bebeği tuvalete girerek görmesi üzerine tapuda çalışan memur bebeği klozetten çıkardı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelileri ve geldiği aracı tespit etti.
Klozetten çıkarılan ve hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede şüpheli kadın ile birlikte iki kişiyi daha gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.