Hava Durumu

Erdal Acar gözaltına alındı

İstanbul’da iş insanı Erdal Acar, bir operasyon kapsamında gözaltına alındı. Operasyon kapsamında bazı suç örgütü üyelerinin de yakalandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdal Acar gözaltına alındı

Erdal Acar'ın gözaltına alındığı operasyon, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde polis ekiplerinin, Beykoz ve Sancaktepe'de çok sayıda adrese baskın düzenlediği öğrenildi. Operasyon kapsamında, Erdal Acar'ın yanı sıra bir suç örgütü üyelerinin de yakalandığı öğrenildi.

Beykoz'daki evinde gözaltına alınan Acar'ın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Dosya içeriği hakkında bilgi verilmedi.

ERDAL ACAR KİMDİR?

Erdal Acar, 1965 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Artvin, Borçkalı'dır. İş adamı İsmet Acar ve Meryem Acar'ın 3 çocuğundan en büyükleri olan Erdal Acar, aile şirketi olan Acarlar Şirketler Topluluğu'nda Yönetim Kurulu Üyesidir. Süleyman Seba döneminde Beşiktaş Spor Kulübünde de bir dönem yöneticilik yaptı.

Acarlar Şirketler Topluluğu; inşaat, pazarlama, iç mimari ve dekorasyon, mühendislik, hazır beton ve sanayii gibi kentsel yerleşim faaliyetleri, otomotiv, sigortacılık, ithalat ve ihracat, dış ticaret, makine, turizm, peyzaj, tekstil konfeksiyon, motorlu araç ticareti ve pazarlaması, spor ve eğlence merkezleri işletmeciliği gibi pek çok alanda da faaliyet göstermektedir.

Erdal Acar, iş hayatından çok uzun yıllar magazin sayfalarında yaşadığı aşklarla konuşulan bir isim oldu. 3 defa evlilik yapan Acar, evli olmadığı dönemler de ise; Demet Şener, Deniz Akkaya, Seda Sayan ve Ayşe Hatun Önal ünlü isimler ile yaşadığı ilişkiler ile adından söz ettirdi.

2008 yılında eski eşi Emel Yıldırım için Home Store'u satın alman Erdal Acar, 2013 yılında da Ersa Tekstil kurucularından Adnan Top'a sattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.