Hava Durumu

Erdoğan ve Aliyev, Türk Yıldızları ve Solo Türk ekibinin akrobasi gösterisini izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan Hava Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi gösterisini izledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan ve Aliyev, Türk Yıldızları ve Solo Türk ekibinin akrobasi gösterisini izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü'deki TEKNOFEST Azerbaycan programını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Türkiye dışında ilk defa Azerbaycan’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te bir araya geldi. TEKNOFEST Azerbaycan alanındaki stantları ziyaret eden iki lider, Azerbaycan Hava Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Türk Yıldızları ve Solo Türk ekibinin akrobasi gösterisini izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü temasları kapsamında ASAN Hizmet Merkezi ve Bakü Bilim Merkezi’nin açılışına katılacak ve Aliyev ile görüşme gerçekleştirecek.

Erdoğan ve Aliyev, TEKNOFEST’te kazanan takımlara ödüllerini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te kazanan takımlara ödüllerini takdim etti.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk kez Azerbaycan'da gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine TEKNOFEST'te katılmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Aliyev ve Nobel Ödüllü Bilim Adamı Aziz Sancar, TEKNOFEST Azerbaycan'ın yarışmalarında dereceye giren 16 takıma ödüllerini verdi. Törenin sonunda Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Aliyev'e plaket, Sancar'a ise hediye takdim etti. İki lider törenin sonunda katılımcılarla birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü temasları çerçevesinde ASAN Hizmet Merkezi ve Bakü Bilim Merkezi’nin açılışına katılacak ve Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüşme gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.