Hava Durumu

Faruk Çelik'ten arzı mevud çıkışı: İsrail neredeyse komşumuz oldu!

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, "Yıllarca arzı mevud pek çokları için komplo teorisiydi ama artık neredeyse İsrail komşumuz oldu. Bu bayram gününde tüm kesimlere ( iktidar- muhalefet) hatırlatmakta yarar var böyle bir iklimde Türkiye’nin ne siyasi zaafiyete, ne de ekonomik türbülansa tahammülü yok." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2024 14:20
Kaynak: Sosyal Medya
Faruk Çelik'ten arzı mevud çıkışı:  İsrail neredeyse komşumuz oldu!

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve 3 dönem bakanlık da yapan eski Bursa milletvekili Faruk Çelik, geçtiğimiz mayıs ayında yapılan Genel Seçimlerde Artvin Milletvekili seçilmişti.

Çelik, Türkiye'nin, “Çökmüş Devlet” sınıflandırmasındaki devletlerle çevrildiğine dikkat çekerek, iktidara ve muhalefete çok önemli uyarıda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin adı olan, ama kendileri olmayan devletlerle çevrelendiğini hatırlatarak,  "Bu bayram gününde  tüm kesimlere ( iktidar- muhalefet)  hatırlatmakta yarar var böyle bir iklimde Türkiye’nin ne siyasi zafiyete, ne de ekonomik türbülansa tahammülü yok." dedi.

Çelik, sosyal medya hesabı X’de yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Ülkemiz “Failed State” de denilen “Çökmüş Devlet”sınıflandırmasındaki devletlerle çevriliyor. Devletlerin adı var ama kendileri yok. Libya, Lübnan, Suriye, Irak, Afganistan, Filistin…

Yıllarca arzı mevud pek çokları için komplo teorisiydi ama artık neredeyse İsrail komşumuz oldu.

Ukrayna, AB ve ABD olmasa ne kadar daha nefes alabilir ? Balkanlar derseniz; Bosna, Kosova-Sırbistan gerlimi, yılda 2 seçim yapılan hükümete hasret Bulgaristan. Adeta bir cephaneliğe, askeri malzeme deposuna dönen Yunanistan.

Bu bayram gününde tüm kesimlere ( iktidar- muhalefet) hatırlatmakta yarar var böyle bir iklimde Türkiye’nin ne siyasi zaafiyete, ne de ekonomik türbülansa tahammülü yok.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.