Hava Durumu

Freni boşalan okul servisi lise öğrencilerine çarptı: 4 yaralı

KIRIKKALE'de freni boşalan öğrenci servisi, okul önünde bekleyen 4 lise öğrencisine çarptı. Yaralanan öğrenciler Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 00:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Freni boşalan okul servisi lise öğrencilerine çarptı: 4 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Selimözer Mahallesi'nde bulunan Şehit Nebi Gündoğan Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Lise öğrencilerini taşıyan Musa Y. idaresindeki 71 S 0384 plakalı midibüs, freninin boşalması sonucu yaya olarak okul önünde bekleyen Elif Nur Ö. (16), Aynur T.(16), Buğra F. (17) ve Ayşe Naz A.’ya (16) çarptı.

Midibüs daha sonra Dinçer Ç. yönetimindeki 71 S 0006 plakalı minibüse çarparak durabildi. Kazada, midibüsün çarptığı 4 lise öğrencisi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Sürücü Musa Y. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.