Hava Durumu

Gazeteci Arif Çakmak yaşamını yitirdi

Elazığ’da yayın yapan Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2025 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2025 17:27
Kaynak: İHA
Gazeteci Arif Çakmak yaşamını yitirdi

Bir süredir Fırat Üniversitesi Hastanesinde akciğerinde su toplaması nedeni ile tedavi gören Arif Çakmak, durumunun ağırlaşması üzerine geçtiğimiz hafta yoğun bakım servisine alındı. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören gazeteci Arif Çakmak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çakmak’ın naaşı, yarın İmam-ı Azam Camisinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Aile taziyeyi ise Polatlar Camisi taziye evinde kabul edecek.

1975 yılında Elazığ’da doğan Arif Çakmak, 50 yıllık hayatında birçok basın meslek kuruluşunda kameraman, editör ve program yapımcısı olarak görev aldı. Çakmak son olarak Kanal 23 Televizyonunun Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.