Hava Durumu

Gazeteci Barış Pehlivan ile Halk TV hakkında soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Barış Pehlivan, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı savcılığın bilirkişisiyle yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını yayınlamıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ses kaydının yayınlandığı Halk TV ve konuşmayı yapan gazeteci Barış Pehlivan hakkında soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2025 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2025 00:09
Kaynak: AA
Gazeteci Barış Pehlivan ile Halk TV hakkında soruşturma başlatıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün Halk TV yayınında, bilirkişi ile yapılan telefon görüşmesinin izinsiz kayda alınıp yayınladığının ayrıca bilirkişinin isminin hedef gösterilecek şekilde açıklanarak yargılamanın seyrini etkilemeye yönelik sözler sarf edildiğinin tespit edilmesi üzerine harekete geçti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başsavcılık, söz konusu eylemlere iştirak eden Barış Pehlivan ile Halk TV'nin ilgili sunucusu ve yetkilileri hakkında "bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs" ve "kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması" suçlarından soruşturma başlattı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.