Hava Durumu

Gözaltına alınan emekli Amiral Atilla Kezek'ten FETÖ tepkisi: Asarım kendimi

Tepkilerin odağındaki bildiriye imza atan 104 emekli amiralden biri olarak gözaltına alınan eski Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Atilla Kezek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nden çıkmayla ilgili tartışmaların başlaması üzerine hassasiyetlerini ifade etmek için bir bildiri yayınladıklarını belirten Kezek, FETÖ iddialarına da sert çıkarak "Örgütle ilgisi olan bir adam bulsunlar, asarım kendimi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözaltına alınan emekli Amiral Atilla Kezek'ten FETÖ tepkisi: Asarım kendimi

Montrö bildirisine imza atan emekli 104 amiralden biri olan ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gözaltına alınan eski Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Atilla Kezek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Önceki gün Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan Kezek, Montrö ile ilgili sözler olunca hassasiyetlerini ifade etmek istediklerini belirtti.

"ZAMANLAMA YANLIŞ"

Bildirinin zamanlamasının yanlış olduğunu kabul eden Kezek, "darbe" iddialarıyla ilgili ise çok net konuştu.

Eski Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Atilla Kezek.

"DARBE" İDDİASINA YANIT

Darbe çağrışım iddialarını reddeden Kezek, darbeye karşı ilk kendilerinin duracağını ki 15 Temmuz'da da tam olarak böyle olduğunu söyledi.

"ASARIM KENDİMİ"

FETÖ iddialarına da yanıt veren Kezek, "FETÖ ile ilgisi olan bir adam bulsunlar, asarım kendimi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.