Hava Durumu

Hakan Taşıyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşılama

Geçtiğimiz yıl karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği teşhisiyle uzun bir süre tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımlarıyla böbrek nakli olmuştu. Taşıyan, uzun zaman sonra Ak Parti'nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü programında görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2022 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2022 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Taşıyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşılama

Arabesk müziğin ünlü isimlerinden Hakan Taşıyan, uzun bir süre sağlık sorunlarıyla mücadele etmişti. 

Hakan Taşıyan, bir dönem çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Taşıyan'a Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli yapılmış ve ünlü şarkıcının tedavi süreci yaklaşık 7 ay sürmüştü.

HAVALİMANINDA KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılmak için eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankaraya geldi. Hakan Taşıyan, AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı partililerle birlikte Esenboğa Havalimanı'nda karşıladı.

Görüntüleri AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise Twitter hesabından paylaştı. Özcan, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor zamanlar geçiren duayen sanatçı Hakan Taşıyan ile birlikte, kendisini bu süreçte asla yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli hanımefendi Sn. Emine Erdoğan’ı Ankara Esenboğa Havaalanı’nda karşıladık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.