Hava Durumu

İstanbul Arnavutköy’de iki araç çarpıştı: 3 kişi yaralandı

İstanbul  Arnavutköy'de iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2026 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2026 16:34
Kaynak: İHA
İstanbul Arnavutköy’de iki araç çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında İstanbul’un Arnavutköy ilçesi Çilingir Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yassıören istikametine doğru seyir halinde olan Aykut Yakut (44) idaresindeki araç, Hüseyin Durmuş (67) yönetimindeki araca sol ön kısmından çarptı. Çarpışmanın etkisiyle meydana gelen kazada sürücüler Aykut Yakut ve Hüseyin Durmuş ile araçta yolcu olarak bulunan Nebat Durmuş (61) hafif şekilde yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri kaza yeri ve çevresinde güvenlik önlemi alırken yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.