Hava Durumu

İstanbul Boğazı'ndaki kaçak dalyanlar kaldırıldı!

İstanbul Boğazı'nda yapılan denetimlerde Sarıyer kıyısı Büyük Liman mevkiinde tespit edilen 3 kaçak dalyan kaldırıldı. Dalyandaki hamsi, istavrit, tekir, dil balığı, eşkina gibi on binlerce su ürünü denize bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul Boğazı'ndaki kaçak dalyanlar kaldırıldı!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü, Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, İBB Zabıta Daire Başkanlığı Deniz Zabıta Amirliği ile İBB Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri birlikte denetim gerçekleştirdi.

Denetimler sonucunda Yavuz Sultan Selim Köprüsü yakınında Sarıyer kıyısı Büyük Liman mevkiinde 3 adet kaçak dalyan tespit edildi. Kaldırılan kaçak dalyandaki yaklaşık 5 bin metre uzunluğunda ağ, 2 büyük pinter ve 2 büyük balık kafesine el konularak Yedi Emin limanına teslim edildi.

Öte yandan, dalyandaki hamsi, istavrit, tekir, dil balığı, eşkina gibi on binlerce su ürünü tuzaklardan çıkarılarak denize bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.