Hava Durumu

Karamollaoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bayram Namazı çıkışı yaptığı açıklamada "Bu tarih bizim için başka manalar da ifade ediyor. Aynı zamanda Kıbrıs Zaferi'nin de 47'nci yıl dönümüne denk geldi. Cenabı Hak o acıları bir daha göstermesin, en büyük zaferleri nasip etsin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2021 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2021 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karamollaoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kurban Bayramı namazını kurmaylarıyla birlikte Balgat Hamidiye Camii'nde kıldı. Camii çıkışı açıklama yapan Karamollaoğlu, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Elbette Kurban Bayramı'nı idrak ettik, namazlarımızı kıldık. Bütün milletimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Cenabı Hak inşallah daha güzel, sağlıklı günlerde Kurban Bayramı'nı yeniden idrak etmemizi bizlere nasip eder" diye konuştu.

'CENABI HAK O ACILARI BİR DAHA GÖSTERMESİN'

Karamollaoğlu, Kurban Bayramı ile Kıbrıs Zaferi'nin aynı güne denk geldiğini hatırlatarak, "Tabi bu bayram, bu tarih bizim için başka manalar da ifade ediyor. Aynı zamanda Kıbrıs Zaferi'nin de 47'nci yıl dönümüne denk geldi. Cenabı Hak o acıları bir daha göstermesin, en büyük zaferleri nasip etsin. Bu Kıbrıs Zaferi münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanı Kıbrıs'ta bulunuyor. Bizim de Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Sayın Oğuzhan Asiltürk Bey de orada şu anda. Onların da ben bayramlarını tebrik ediyorum. Tabi onlar hem Kıbrıs Zaferi'ni idrak etmek hem de Kurban Bayramı'nı Kıbrıs'ta idrak etmek için oradalar" ifadelerini kaydetti.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin kuruluş yıl dönümünün de 20 Temmuz'a denk geldiğini belirterek, "Biz tabi 20 Temmuz olarak ayrı bir özelliğimiz de var. Saadet Partimiz 20 Temmuz'da kurulmuştu. Bundan dolayı da biz Saadet Partimizin kuruluş yıl dönümünü de idrak etmiş oluyoruz. Ben bütün Saadet Partili kardeşlerimin bu kuruluş yıl dönümlerini de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.