Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya - Adana karayolu 16 saattir trafiğe kapalı

Konya ve ilçelerinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Konya - Adana karayolu yaklaşık 16 saattir ulaşıma kapalı. Karayolları ekipleri, ulaşımını açabilmek için yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2022 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2022 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konya - Adana karayolu 16 saattir trafiğe kapalı

Konya'da ve ilçelerinde kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası Konya - Adana karayolu dün saat 22.00 sıralarında ulaşıma kapandı. Yaklaşık 16 saattir araç sürücüleri ve yolcular, yolun açılmasını bekliyor.

Kar yağışı ve tipi halen devam ederken, karayolları ekipleri yolda tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor. Ereğli Trafik İstasyonu Amirliği ekipleri, belirli noktalarda yaptığı çalışmalarda sürücülerin Konya yönüne ilerlemesine izin vermiyor.

Sürücüleri yol boyunca bulunan tesislere ve şehir merkezine yönlendiren trafik ekipleri, tipinin can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturduğu konusunda sürücülere uyarılarda bulundu. Sürücülerden birçoğu geri dönerken, bazıları ise araçlarıyla 12 saattir yolun açılmasını bekliyor. Karayolları ekipleri, kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.