Hava Durumu

Mehmet Boynukalın'ndan skandal açıklama: Allah karla çarpar

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle sürekli tepki çeken Ayasofya eski baş imamı İslam Hukuku Profesörü Mehmet Boynukalın, İstanbul'daki kar felaketi için "Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Boynukalın'ndan skandal açıklama: Allah karla çarpar

Ayasofya Camii’nin eski baş imamı, İslam hukuku profesörü Mehmet Boynukalın, Twitter’da İstanbul'daki kar felaketi için skandal bir paylaşımda bulundu.

Boynukalın paylaşımında "Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar; öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız... Gereken dersi herkes çıkarır inşallah..." ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Sezen Aksu’nun "Şahane bir şey yaşamak" isimli şarkısı üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak şu paylaşımı yaptı:

MEHMET BOYNUKALIN'IN O TWEETİNE TEPKİ YAĞDI!

Sezen Aksu'nun şarkısında geçen sözlere ima yaparak 'Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar; öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız... Gereken dersi herkes çıkarır inşallah' diyen Mehmet Boynukalın'a tepki geldi.

İŞTE TEPKİ TWEETLERİNDEN BAZILARI

'Bu adamın hiç eşi dostu seveni yok mu? "Hocam kendine de inandığın dine de zarar veriyorsun" demiyor mu Allah rızası için?'

'Ayasofya imamlığı yapmış. Kurak geçen bir dönemde bereket ve nimetin vesilesi olan kar için ceza demiş. Nereden tutsan elinde kalıyor.'

'Bu adam Profesör olduysa ben de her şey olabilirim.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.