Hava Durumu

Mert Fırat'tan, Bahçeli'ye tepki: Tek derdimiz var...

Oyuncu Mert Fırat, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erşan Kuneri dizisi üzerinden dijital dizi ve film platformunu, "Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır" sözleriyle hedef almasına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mert Fırat'tan, Bahçeli'ye tepki: Tek derdimiz var...

Oyuncu Mert Fırat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında Netflix'i hedef almasına tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Halkın yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşıyor ama tek derdimiz var, Netflix ve Cem Yılmaz…" dedi.

BAHÇELİ: NETFLİX ARTIK HADDİNİ AŞMIŞTIR

Bahçeli konuşmasında “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Bu sığınağın yağmalanması için planlı bir propaganda devrededir. Küfretmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz? Bir yanda magazin programlarıyla gözümüzün içine sokulan bohem ve aşağılık hayatlar varken, diğer yanda bu hayatları yaşayanların özgürlükçü ve hümanist poz vermeleri çelişkidir, alçak bir kumpastır” demişti.

'HALKIN YÜZDE 70’İ YOKSULLUK SINIRI ALTINDA YAŞIYOR AMA TEK DERDİMİZ NETFLİX'

Fırat, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa'nın en yüksek enflasyonu, halkın yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşıyor, ekmek 5 TL, benzinin litresi 30 TL, elektrik kiradan pahalı. Ama tek derdimiz var, Netflix ve Cem Yılmaz… Vallahi paralı ve şifreli, yani isteğin seyredebilirsin. Hatta sözleşmeyle de kabul ediyorsun, o derece yani…"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.