Hava Durumu

Minibüs şoförü, kural tanımaz yolcudan canını zor kurtardı!

İstanbul Kağıthane'de kural tanımaz bir yolcu, durak dışında indirmediği için şoföre saldırdı. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şoföre saldıran yolcu ve çocuklarını yakalayarak gözaltına alırken şoförün saldırganlardan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minibüs şoförü, kural tanımaz yolcudan canını zor kurtardı!

Kağıthane Altınay Caddesi üzerinde önceki gün yaşanan olayda, minibüste bulunan E.Ö. isimli yolcu durak dışında bir bölgede inmek istediğini şoför D.Ü.Ö'ye söyledi. Şoförün yolcuya, durak dışında yolcu indirmenin yasak olduğunu söylemesiyle tartışma çıktı. Yolcu E.Ö, hareket halindeyken şoföre yönelik küfür edip tehditler savurarak, şoför kabinine yumruk atmaya başladı.

ÇOCUKLARIYLA GELEREK ŞOFÖRÜ DARBETTİLER

Son durakta minibüsten inen yolcu E.Ö. daha sonra çocukları M.T.Ö, E.Ö. ve K.Ö. ile tekrar durağa gelerek ellerindeki kesici aletlerle şoförü D.Ü.Ö'yü kovalamaya başladı. Neye uğradığını şaşıran şoför çareyi, durak içerisindeki kendi binalarına kaçmakta buldu. Şoförü darbeden saldırganlar bir süre sonra duraktan ayrıldı. Olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısları yakalayarak polis merkezine götürdü.

O ANLAR KAMERADA

Kağıthane'de istediği olmayan yolcunun ve yakınlarının şoföre saldırdığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şoförün durak içerisinde saldırganlardan kaçmaya başladığı daha sonra da durak içerisindeki binaya girdiği görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.