Hava Durumu

Mustafa Sarıgül'den Enes Kanter'in skandal paylaşımına tepki

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül lideri, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini ayaklarının altına aldığı skandal paylaşıma sert tepki gösterdi. Sarıgül, "Cumhurbaşkanımıza yurt içi ve yurt dışından kimsenin laf söylemesine izin vermeyiz. Cumhurbaşkanlığı makamı bütün ulusumuzu temsil eden bir makamdır. Bu makama dil uzatılmasına Türkiye Değişim Partisi olarak asla ve asla izin vermeyiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Sarıgül'den Enes Kanter'in skandal paylaşımına tepki

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini ayaklarının altına aldığı bir video paylaşmıştı. Skandal paylaşımla ilgili Enes Kanter hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan re'sen soruşturma başlatılırken Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den de sert bir çıkış geldi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA KİMSENİN LAF SÖYLEMESİNE İZİN VERMEYİZ"

Sarıgül, Enes Kanter'in yaptığı paylaşımı kınadıklarını ve Cumhurbaşkanına yurt içi ve yurt dışından kimsenin laf söylemesine izin vermeyeceklerini dile getirdi. Enes Kanter'in paylaşımını kınadıklarını ifade eden Sarıgül, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımıza yurt içi ve yurt dışından kimsenin laf söylemesine izin vermeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamı bütün ulusumuzu temsil eden bir makamdır. Bu makama dil uzatılmasına Türkiye Değişim Partisi olarak asla ve asla izin vermeyiz." dedi.

"O MAKAMA HERKES SAYGI GÖSTERME MECBURİYETİNDE"

Açıklamalarının devamında ise Sarıgül, "Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamı devletimizin makamıdır. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, bütün ulusumuzu temsil etmektedir. O makama herkesin saygı göstermek mecburiyeti vardır. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı; atalarımızın, dedelerimizin, ecdadımızın bize bıraktığı son derece yüce bir makamdır. Bu makama dil uzatılmasını kesinlikle ve kesinlikle doğru bulmayız ve esefle kınıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.