Hava Durumu

ODTÜ'lülerden Onlyfans benzeri girişim! Para karşılığı...

ODTÜ’lü bazı öğrenciler, "Odtufans" isimli bir web sitesi kurdu. ODTÜ'lülerin Onlyfans-vari girişimi Odtufans'ta belirli bağış miktarlarına ulaşıldıkça sansürlü çıplak görüntüler sansürsüz bir şekilde yayınlanıyor. Sitede, "Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz." açıklaması yer alırken, ODTÜ'lüler bağışlarla ise yüksek lisans eğitimlerinin destekleneceğini belirtiyorlar. Odtufans, Ekşi Sözlük'te gündem olmuş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2022 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2022 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ODTÜ'lülerden Onlyfans benzeri girişim! Para karşılığı...

Sosyal medya "Odtufans"ı konuşuyor. ODTÜ’lü bazı öğrenciler, "Odtufans" isimli bir internet sitesi kurdu. "Odtufans", onlyfans-vari bir girişim olarak görüldü. ODTÜ'lülerin bu yeni girişimi, sosyal medyada ses getirmeyi ise başardı. Peki "odtufans"ın içeriği ne?

ODTUFANS'TA HEDEF KADAR BAĞIŞ YAPILDIKÇA YAYINLIYORLAR

Odtufans'ta belirlenen bağış miktarına ulaşıldıkça sansürlü çıplak görüntülerin sansürsüz halleri yayınlanıyor. Sitenin girişinde şöyle bir açıklama bulunuyor;

"Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz. Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tierin açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir.”

Siteye halihazırda erişilemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.