Hava Durumu

"Odtufans" için harekete geçildi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden (ODTÜ) bir grup öğrencinin başlattığı, "Odtufans" adını taşıyan ve dünyanın gündemindeki "onlyfans"ı andıran internet sitesi hakkında kritik bir gelişme yaşandı. Öğrencilerin para karşılığı çıplak görüntülerini paylaştığı site, üniversitenin mezuniyet törenine de damgasını vurunca ODTÜ Rektörlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2022 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2022 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Odtufans" için harekete geçildi!

Sosyal medya "Odtufans" sitesini konuşuyor!

Belirlenen bağış miktarı toplandığı halde öğrencilerin çıplak fotoğraflarını sansürsüz haliyle paylaştığı ve bu nedenle tartışmaların odağı haline gelen internet sitesi için harekete geçildi.

REKTÖRLÜKTEN AÇIKLAMA GELDİ

ODTÜ'nün mezuniyet töreninde 3 kadın öğrenci "Odtufans" ile ilgili bir pankart açtı. Öğrenciler pankartla, para karşılığında çıplak görüntülerini paylaşacaklarını ifade etti. Bunun üzerine ODTÜ Rektörlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı.

"İDARİ VE HUKUKİ İŞLEMLER BAŞLATILDI"

Rektörlüğün açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"ODTÜ’nün saygın ve başarılı konumunu destekleyecek şekilde davranmak tüm ODTÜ’lüler ve ODTÜ dostları için temel bir vazifedir. Bu bağlamda, üniversitemizin adını ve kimliğini yansıtan unsurları kullanarak ODTÜ imajına zarar veren söz konusu internet sitesi ile ilgili kişiler için disiplin süreçlerinin, idari ve hukuki işlemlerin zaman kaybedilmeden başlatıldığını ve konunun yakından takip edildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.