Hava Durumu

"Öncelik yaya olmalı" çekiminin sonu kötü bitti

Farkındalık yaratmak için Ankara'nın en işlek caddelerinden birinde yapılan 'Öncelik yaya olmalı' çekiminin sonu kötü bitti. Yayalara yol veren minibüse, çekim sırasında arkadan gelen otobüs çarptı. O anlar kamera tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2021 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2021 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Öncelik yaya olmalı" çekiminin sonu kötü bitti

Trafikte araç kullanan sürücülerin yayalara yol vermemesi çağımızın en önemli sorunlarından biri... Bu konuda farkındalık yaratmak isteyen iki kişi, trafik ışıklarının olmadığı yaya geçidinde belli bir süre sürücülerin kendilerine yol vermesini bekledi.

Bir süre sonra özel bir firmaya ait minibüs, bekleyenlerin geçmesi için aniden durdu. O esnada duran servise arkadan gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs çarptı. Video, sosyal medyada çokça kez paylaşılırken; kullanıcılar, sürücülerin yayalara öncelik vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.