Hava Durumu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önce yaptığı paylaşım hüzne boğdu!

Beşiktaş'ta bir dönem yöneticilik yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Beşiktaşlı taraftarların çok sevdiği isimlerin başında gelen yöneticilerden olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü taraftarları hüzne boğdu. Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat etmeden önce yaptığı paylaşım taraftarları çok üzdü. Beşiktaş'ın Süper Kupa maçı öncesi kızının fotoğrafını paylaşan Mahmutyazıcıoğlu, kızının doğum gününü kutlayıp başarılar dilemişti.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önce yaptığı paylaşım hüzne boğdu!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü Beşiktaş taraftarını hüzne boğdu. Dün gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu kan kaybından hayatını kaybeden Beşiktaş eski yöneticisi sevenlerini çok üzdü. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından saldırıya uğrayan Mahmutyazıcıoğlu'na yedi el ateş edildiği iddia edildi. Gelen bilgilerde kan kaybından hayatını kaybettiği ifade edildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat etmeden önce yaptığı paylaşım Beşiktaş taraftarını hüzne boğdu...

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ PAYLAŞIM YAPTI

Dün gece 00.30 saatlerinde gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Beşiktaş kulübü bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

TARAFTARI HÜZNE BOĞAN PAYLAŞIM

Beşiktaş taraftarının çok sevdiği yöneticilerin başında gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü taraftarı adeta hüzne boğdu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden günler önce yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağıyor... Kızının doğum gününü kutlayıp Beşiktaş'a başarılar dileyen Mahmutyazıcıoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE SON SÖZLERİ...

Vefat etmeden önce katıldığı bir spor programında yorumlarda bulunan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın iyi yolda olduğunu ifade etmişti. Her platformda siyah-beyazlıların haklarını savunmaya çalışan eski yöneticinin bu ölümü Beşiktaş taraftarını şoke etti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu katıldığı programda, "Beşiktaş şimdi iyi oynuyor, kaybolan takım olgusu Önder hocayla geri döndü. Beşiktaş çok iyi yolda. Allah bozmasın..." demişti.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI KONUŞTU

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Şafak kardeşimizin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Beşiktaşımıza hizmet etti, kendisini minnetle anacağız. Çok üzüldüm. Kendisiyle 2-3 yıl çalışma arkadaşlığım oldu. Rahmet diliyorum, nur içinde yatsın." ifadelerini kullandı.

ECE ERKEN'DEN FLAŞ HAMLE

Gece yarısı kendi mekanında silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Ünlü sunucu Ece Erken ile evli olan Mahmutyazıcıoğlu'na yönelik saldırı düzenlediği iddia edilen 5 kişiden 2'si polis tarafından yakalandı. Ünlü sunucu Ece Erken’den ise bugün flaş bir hamle geldi. Ünlü sunucu Instagram hesabını kapattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.