Hava Durumu

Samsun'da '1919 metre bayrak yürüyüşü' düzenlendi

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında '1919 metre bayrak yürüyüşü' düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 02:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bugün, şehirde 1919 metre bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Samsunda 1919 metre bayrak yürüyüşü düzenlendi

Samsun'un İlkadım ilçesi Onur Anıtı önünden başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Caddesi'nin ardından, Lise Caddesi'nde devam etti. 19 Mayıs Lisesi Mezunları Hava Merasim Bölüğü'nün eşlik ettiği, öğrencilerin ve vatandaşların taşıdığı 1919 metrelik Türk bayrağı, daha sonra İstiklal Caddesi'nden geçirilerek 19 Mayıs Bulvarı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Bayrak yürüyüşü, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı'nın müzik dinletisi ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.