Hava Durumu

Şanlıurfa'dan acı haber! İnşaatta çökme meydana geldi: 2 çocuk işçi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa'da bir inşaatta beton dökme sırasında çökme meydana geldi. Gelen son bilgilere göre göçük altında 5 işçinin kaldığı belirtildi. Bölgeye AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri intikal etti. İki işçiden acı haber geldi. Ölenlerden ikisinin de 16 yaşında çocuk işçi olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2025 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2025 15:03
Kaynak: İHA
Şanlıurfa'dan acı haber! İnşaatta çökme meydana geldi: 2 çocuk işçi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Kısa kırsal Mahallesinde meydana gelen olayda, 2 katlı bir inşaatın beton dökümü sırasında inşaatta çökme meydana geldi.

AFAD, UMKE VE JANDARMA BÖLGEDE

Çökme sırasında inşaatta çalışan 5 işçi göçük altında kaldı. Olay yerine AFAD, UMKE, Jandarma, 112 Sağlık ekipleri sevk edildi.

İşçiler, vatandaşlar ve ekipler tarafından göçük altından çıkartıldı. İşçiler 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

2'Sİ DE ÇOCUK İŞÇİ...

Hastaneye kaldırılan işçilerden Sedat Güneş ile Yakup Kurt kurtarılamadı. Hayatını kaybeden her iki işçinin de henüz 16 yaşında oldukları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.