Hava Durumu

Tepkilerin odağındaki Mine Kırıkkanat, Cumhuriyet gazetesindeki yazılara ara verdi

Yazar Mine Kırıkkanat, Cumhuriyet gazetesindeki yazılara ara verdiğini açıkladı. Kırıkkanat, "Kazandınız kötüler ! Biz yenilmeyi de biliriz. Yenildim, çekiliyorum. At sizin, meydan sizin, rahat rahat oynayın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2026 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2026 08:36
Kaynak: T24
Tepkilerin odağındaki Mine Kırıkkanat, Cumhuriyet gazetesindeki yazılara ara verdi

Kırıkkanat, Kılıçdaroğlu'nun Andımız'ın kaldırılmasını istediği iddia edilen bir haber paylaşımına, "kripto kılıç artığı" ifadeleriyle tepki göstermişti. Gelen tepkiler üzerine Kırıkkanat, "Alevi dostlardan içtenlikle özür dilerim. Kılıç artığı sözünün tarihçesini bilmiyordum. Bu sözü, Kılıçdaroğlu’nun soyadına atfen söyledim. Cehaletimi bağışlayın" paylaşımında bulunmuştu.

Kırıkkanat, "kılıç artığı" sözleri sonrasında Cumhuriyet'in hedef alındığını söylemişti. Gazete, Kırıkkanat'a CHP lideri Özgür Özel başta olmak üzere siyasetten ve kamuoyundan pek çok tepki gelmesinin ardından açıklama yapmıştı. Gazetenin açıklamasında, "Mine Kırıkkanat'tan ve eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığı, ancak sonra anlamını bilmediğini belirterek özür dilediği "kılıç artığı" ifadesinden bahsedilmedi. Gazete açıklamasında ilkelerinin hatırlatılmasıyla yetinmişti.

Kırıkkanat, Cumhuriyet'teki köşesinde, "Cumhuriyet’in değerli okurlarına: Son günlerde yaşananlar üzerine yazılarıma bir süre ara veriyorum. Sevgiyle kalın" ifadelerini kullandı.

Kırıkkanat sosyal medya hesabından Cumhuriyet'teki yazılarına ara verdiğini açıkladı.

Kırıkkanat'ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

"Kazandınız kötüler ! Biz yenilmeyi de biliriz. Yenildim, çekiliyorum. At sizin, meydan sizin, rahat rahat oynayın."

Kaynak: T24

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.