Hava Durumu

Türkiye, Pakistan'daki terör saldırısını kınadı

Pakistan’da orduya ait bir tesise düzenlenen bombalı araç saldırısında çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki saldırıyı kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2025 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2025 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye, Pakistan'daki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde dün düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde dün meydana gelen terör saldırısını kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Pakistan'ı, terörle mücadelesinde desteklemeyi sürdüreceğiz." ifadeleri kullanıldı.

30 KİŞİ YARALANMIŞTI

Pakistan'da dün askeri tesise yönelik düzenlenen intihar saldırılarında ilk belirlemelere göre 4'ü çocuk 12 kişi hayatını kaybederken 30 kişi yaralanmıştı. Saldırıyı Pakistan Talibanı'nın üstlendiği belirtilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.