Hava Durumu

Ya kazanacağız ya kazanacağız

2014 Dünya Kupası yolunda büyük darbeler alan Türkiye, grubun dördüncü maçında Macaristan'la karşı karşıya geliyor. Ferenc Puskas Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak mücadelede Ay Yıldızlıların üç puandan başka düşüncesi bulunmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2012 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2012 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ya kazanacağız ya kazanacağız

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında bu akşam deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak. Başkent Budapeşte'deki Ferenc Puskas Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato'nun yardımcılıklarını Mauro Tonolini ve Lorenzo Manganelli yapacak.

Kulaklar romanya'da
İstanbul'daki sürpriz Romanya yenilgisiyle gruptan çıkma yolunda ağır yara alan Milli Takım için bu akşamki Macaristan maçının önemi bir kat daha arttı. Puan kaybına tahammülü olmayan A Milli Futbol Takımı, sakat futbolcularının çokluğuna rağmen maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Kulaklar ise Romanya-Hollanda maçında olacak.

499. sınav

Türkiye, Macaristan ile yapacağı maçla 499. karşılaşmasına çıkacak. Milli Takım, 89 yıllık tarihinde, 262'si resmi, 236'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 498 maçta 180 galibiyet, 116 beraberlik alırken, 202 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, toplam 645 gol atarken, kalesinde ise 742 gol gördü.

Türkiye, Macaristan önüne Burak, Selçuk, Mehket Topal ve Gökhan Gönül'den sonra Arda Turan'dan da yoksun çıkacak.

A Milli Takım'da sakatlık şoku devam ediyor. Romanya maçının öncesinde Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın kadrodan çıkarılmasının ardından Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'den gelen sakatlık haberleri moralleri bozmuştu. Bu kez ise Arda Turan'ın son durumu Abdullah Avcı'nın planlarını tamamen alt üst etti. Son antrenmana sağ ayak bileğinde bulunan ağrılar nedeniyle katılmayan Arda Turan'ın Macaristan deplasmanından forma giymeyeceği öğrenildi. Sakatlığına rağmen Macaristan'a götürülen Arda'nın ağrılarında azalma olmayınca; sağlık heyeti ve teknik direktör Avcı, yıldız ismin Macaristan'a karşı oynanaması yönünde bir karar aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.