Hava Durumu

Zahide Yetiş ve Cem Arısoy'un boşandığı ortaya çıktı

Zahide Yetiş ve 2014 yılında evlendiği Cem Arısoy'ın boşandığı ortaya çıktı. Katıldığı programda soruları cevaplayan Zahide Yetiş, "Aras'la ikimiz hayatımıza devam ediyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2023 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zahide Yetiş ve Cem Arısoy'un boşandığı ortaya çıktı

Gökay Kalaycıoğlu'nun 360 TV'de kendi adı ile yayınlanan 360 Derece programına, sunucu Zahide Yetiş konuk oldu. Zahide Yetiş özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Merak edilenleri anlatan Yetiş boşandığını söyledi.

İŞTE ÜNLÜ SUNUCUNUN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI...

Bu sene ben İstanbul'dan İzmir'e gittim Aras'la beraber... İnanılmaz bir ikili olduk.

Hayat sizi başka yerlere götürebiliyor ve o götürdüğü yerde varlığınıza devam ediyorsunuz. Bu yıl bizim için çok özel bir sene oldu.

İstanbul'da evim var ama çoğu zamanımı İzmir'deki evde geçiriyorum. Çok mutlu şekilde anne-oğul olarak hayatımıza devam ediyoruz.

Baba ve babaannesiyle diyalogumuz devam ediyor. Babaannesiyle çok çok iyiler ben de babaannesini başımın üzerinde taşırım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.