Hava Durumu

1-0 olsun, bizim olsun!

Sezonun bitimine 4 maç kala Bursaspor bu akşam yine hayati öneme sahip bir maça çıka-cak. İrfan Buz ve öğrencileri saat 20.00'de Giresunspor'la deplasmanda karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar 45 yıldır Karadeniz'de kaybetmediği rakibi karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1-0 olsun, bizim olsun!

Süper Lig yolunda Bursaspor'un Karadeniz deplasmanından galibiyetle dönmesi şart.

PLAY-OFF İDDİALARI VAR

Pandemi sonrası oynadığı ilk maçta deplasmanda Keçiörengücü'ne yenilen yeni teknik direktör İrfan Buz yönetiminde sahasında Adanaspor'u tek golle geçen Bursaspor bugün sezonun yine en kritik maçlarından birini oynayacak. Yeşil Beyazlılar saat 20.00'de başlayacak maçta play-off iddiasını sürdüren Giresunspor'la deplasmanda karşılaşacak. Suat Arslanboğan'nın yöneteceği maç BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

TARAFTAR ALINMAYACAK

Göreve yeni gelen İrfan Buz yönetimindeki Yeşil Beyazlılar Giresunspor karşısında üç puan alarak Süper Lig yolunda büyük bir mücadele içine girdiği rakiplerinin elde edeceği sonuçları beklemeye başlayacak. Teknik direktör İrfan Buz takımına bu maçın önemini anlatırken, oyuncularının zorlu mücadeleye konsantrasyonlarını sağlamak için yoğun çaba sarf etti. Kritik maç pandemi kuralları nedeniyle seyircisiz oynanacak.

GÖZLER YARINKİ MAÇLARDA

Bursaspor bu akşam Giresunspor karşısında galibiyet elde ederek yarın oynanacak Erzurumspor-Adana Demirspor maçından çıkacak sonucu bekleyecek. Yeşil Beyazlılar'ın Süper Lig yolunda yarıştığı rakiplerinden lider Hatayspor da yarın Boluspor'la deplasmanda karşılaşacak. Playoff hattında bulunan bir diğer takım Altay da yarın Osmanlıspor'la sahasında karşılaşacak.

SELEZNOV KADRODA YOK

Bursaspor'da Yevgen Seleznov sıkıntısı bugün oynanacak Giresunspor maçı öncesi en üst noktaya çıktı. Ukraynalı futbolcu sakatlığı nedeniyle teknik direktör İrfan Buz tarafından maç kadrosuna alınmadı. Giresun'a götürülmeyen Seleznov Keçiörengücü maçının son bölümünde oyuna girmiş, Adanaspor maçında da yine sakatlık gerekçesiyle forma giymemişti.

GÖREV BEKLİYORLAR

Bursaspor'da Adanaspor maçında kart gören Anıl Karaer ve Kerem Can Akyüz bu akşamki Giresunspor mücadelesinde takımda yer alamayacak. Teknik direktör İrfan Buz'un stoperde Anıl'ın yerine Sedat Dursun'a, solbekte de Kerem Can'ın yerine Onur Atasayar'a forma vermesi bekleniyor.

HAKEM KIRMIZI SEVİYOR

Bursaspor'la Giresunspor arasında bu akşam oynanacak maçta hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. Eskişehir Bölgesi hakemi Arslanboğa Yeşil Beyazlı takımın bugüne kadar 15 maçında düdük çaldı. Bursaspor bu maçlarda 5 galibiyet elde eder-ken, 4 maçı kaybetti. Suat Arslanboğa Bursaspor'un yönettiği maçlar-da bugüne kadar 3'ü Yeşil Beyazlı takıma olmak üzere toplam 8 kez kırmızı kart gösterdi. Ev sahibi Giresunspor Suat Arslanboğa'nın düdük çaldığı 13 maçta 3 galibiyet, 7 de yenilgiye imza attı.

TEK EKSİK LANDEL

Giresunspor'da Bursaspor maçı öncesi tek eksik bulunuyor. Hafta sonunda Adana Demirspor'la oynanan maçta kırmızı kart gören Michel Landel Yeşil Beyazlı takıma karşı forma giyemeyecek.

45 YIL ÖNCE...

Bursaspor'la Giresunspor bugüne kadar birbirlerine 17 kez rakip oldu. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda Bursaspor'un rakibine galibiyetlerde 7'ye 5 üstünlüğü bulunuyor. Giresunspor evinde Bursaspor'u bugüne kadar 2 kez yenmeyi başardı. Karadeniz temsilcisi Bursaspor'a karşı evindeki son galibiyetini tam 45 yıl önce 3-1'lik skorla almış, 7 Aralık 1975'te Giresun'da oynanan maçta Yeşil Beyazlı takımın deplasmandaki tek golünü Feridun Özdiker ağlara göndermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.