Hava Durumu

1. Küme'ye koşuyor

Odunlukspor deplasmanda Muradiyespor'u Fuat (2) ve Onur'un ikinci yarıda attığı gollerle devirerek son 4 maç öncesi zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2017 06:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2017 06:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1. Küme'ye koşuyor

2. Amatör Küme 7. Grup'ta şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye çıkmayı hedefleyen Odunlukspor, 13. hafta maçında deplasmanda Muradiyespor'u 3-1 mağlup etti. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan maça iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarı rakip kaleye yüklenmeye başlayan Odunlukspor aradığı golü 54. dakikada Fuat'ın şık kafasıyla buldu ve 1-0 öne geçti.

ANIL'IN GOLÜ YETMEDİ

Öne geçtikten sonra çok daha rahat bir oyun sergileyen Odunlukspor, 60. dakikada Onur'un ayağından bir gol daha bularak farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Oyuna sonradan giren ancak çok etkili bir futbol ortaya koyan Fuat, 68'de tekrar sahneye çıktı ve kendisinin 2 takımının ise 3. golünü kaydetti: 1-3. Muradiyespor, 81'de Anıl ile durumu 3-1'e getirdi ancak bu gol teselliden öteye gitmedi. Maçta başka gol olmayınca sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Odunlukspor puanını 31 yaparak liderliğini sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.