Hava Durumu

100’den fazla cesede yaptıklarına inanamayacaksınız

Pakistan’da yaşanan tüyler ürperten olayda bir evde yapılan aramada 3 yaşındaki bir erkek çocuğuna ait kafa bulundu. Üstelik kafa yenmiş haldeydi. 2011 yılında yaşanan olayla ilgili 2 erkek kardeş tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2014 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2014 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
100’den fazla cesede yaptıklarına inanamayacaksınız

Evden gelen korkunç koku sebebiyle mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Polisin evde yaptığı aramada 3 yaşındaki çocuğun yenmiş haldeki kafası bulundu. 30 yaşındaki Muhammed Farman ve ardından 35 yaşındaki ağabey Muhammed Arif tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Dehşete düşüren olayın ayrıntıları ise daha da korkunç. İki erkek kardeşin aslında yaşadıkları kasabadaki mezarlıktan 100’den fazla cesedi çıkararak kafalarını yedikleri belirlendi.

3 yaşındaki çocuğa yaptıklarının dışında söz konusu mezarlıktan cesetleri çıkararak yemek suçundan da yargılanan Muhammed Farman ve Muhammed Arif sadece 2 yıl hapis cezası aldı.

Üstelik bu onların ilk vuakatı değil. Daha önce de yamyamlıkla suçlanan kardeşlerden Muhammed Farman hapis cezası almış ancak hapisten çıktıktan sonra ölü insanları yemeye devam etmiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.