Hava Durumu

11 maçta 1 dakika

Bursaspor'a gelecek vadeden oyuncu olarak transfer edilen 20 yaşındaki Makedon futbolcu, bu sezon beklentileri karşılayamadı. Jani Atanasov son 11 maçta sadece 1 dakika forma giyebildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
11 maçta 1 dakika

PATLAMAYI YAPAMADI

Bursaspor'a gelecek vadeden yetenek olarak transfer edilen Jani Atanasov geçen sezonun büyük bir bölümünde U21 Takımı'nda forma giymişti. Süper Lig'de sadece üç maçta 24 dakika süre alan Makedon krampon, bu sezon da bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. Hem Yalçın Koşukavak hem de İbrahim Üzülmez döneminde fazla forma şansı bulamayan Jani Atanasov ligin 9'uncu haftasında İstanbulspor ile oynanılan maçın ardından geçen 11 haftada sadece 1 dakika oynayabildi.

ÜZÜLMEZ'LE 1 DAKİKA

Sezonun ilk yarısında oynanan Karagümrük, Eskişehirspor, Akhisarspor ve Adana Demirspor maçlarına ilk 11'de başlayan Makedon futbolcu 9'uncu haftada oynanan İstanbulspor mücadelesinde son 38 dakika sahaya girdi. Yalçın Koşukavak'ın döneminde de istediğini bulamayan Jani Atanasov İbrahim Üzülmez'in göreve gelmesiyle sadece Aksiharspor maçında son dakikada oyuna dahil oldu. 20 yaşındaki kramponun Bursaspor'la 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.