Hava Durumu

11 yaşındaki çocuğu öldüren hırsız kuzeni çıktı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde 11 yaşındaki ortaokul öğrencisini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kuzeninin cinayete hırsızlık izlenimi vermek için evdeki eşyaları dağıttığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
11 yaşındaki çocuğu öldüren hırsız kuzeni çıktı

Köseköy Tepecik Mahallesi Yüce Sokak’ta oturan ortaokul öğrencisi Yasin Halıcı, öğle saatlerinde misafirlikten eve gelen annesi Zeliha Halıcı tarafından sağ bileği ve göğsünden bıçaklanmış halde bulundu.

KUZENİ GÖZALTINA ALINDI

Yasin Halıcı’nın cinayetini soruşturan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, maktulün cinayetin işlendiği saatte kuzeni Sercan Halıcı (22) ile ikamete girdiğini belirledi.

Gözaltına alınan ve yaklaşık 1 yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Sercan Halıcı, sorgusunda cinayeti itiraf etti.Sercan Halıcı’nın, akrabaları olan Zeliha ve Metin Halıcı’yı ziyarete geldiğini ve kapı girişinde karşılaştığı amcasının oğlu Yasin Halıcı’yı kendisiyle de "Deli, deli" diye bağırıp dalga geçtiği için evin salonunda üzerinde taşıdığı bıçakla öldürdüğünü söylediği ve cinayete hırsızlık izlenimi vermek için evdeki eşyaları dağıttığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.