Hava Durumu

12 maç, 20 gol, 9 golcü

Bursaspor bu sezon lig ve kupada oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısını gösterirken forma giyen 30 oyuncunun 9'u gol sevinci yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2020 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2020 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
12 maç, 20 gol, 9 golcü

Bursaspor lig ve kupada şu ana kadar toplam 12 maça çıktı. Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Mustafa Er 12 maçta 30 futbolcusuna şans verdi.

RECEP'TEN 12'DE 12

Söz konusu 12 maçta da forma giyen tek oyuncu bulunuyor. Bu maçların 7'sine ilk 11'de başlayan ve 668 dakika sahada kalan Recep Aydın Mustafa Er'in tüm maçlarda oynattığı tek isim. Recep Aydın 12 maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Bursaspor'da kupa maçlarında oynamasa da en çok süre alan oyuncu 10 lig maçının tamamında sahada kalan İsmail Çokçalış oldu.

30 OYUNCU FORMA GİYDİ

Teknik direktör Mustafa Er yönetimiyle golcü özelliğiyle ön plana çıkan Bursaspor bu sezon lig ve kupada oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısını gösterdi. Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmalarda toplamda 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Lig ve kupada tüm rakipleri karşısında gol sevinci yaşayan Bursaspor'da 12 maçta forma giyen toplam 30 oyuncu içinde 9 farklı isim gol attı.

ALİ-BURAK-BATUHAN ÜÇLÜSÜ

Oyuncularına kolektif futbol anlayışını benimsetmeye çalışan Mustafa Er'in takımında Ali Akman 7 golle en skorer krampon oldu. Ali Akman'ı 4 golle Burak Kapacak izliyor. 3 golü bulunan Batuhan Kör 3'üncü basamakta. İsmail Çokçalış, Emirhan Aydoğan, Recep Aydın, Burak Altıparmak, Tuğbey Akgün ve İsmail Can Çavuşluk birer golle skora katkı yapan diğer oyuncular olarak kayıtlara geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.