Hava Durumu

12 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel istismar davasında karar

Kayseri'de 12 yaşından küçük çocuğa cinsel istismarda bulunan yabancı uyruklu şahsa, 5 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
12 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel istismar davasında karar

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Eskişehir bağları Mahallesinde geçen yıl meydana gelen olayda, yabancı uyruklu M.H., iddiaya göre yolda yürüdüğü esnada oyun oynayan mağdur H.N.'nin yanına gelerek çocukları çok sevdiğini söyledi ve H.N.'nin vücuduna dokunarak tacizde bulundu. H.N.'ye akşam saatlerinde mahallede bulunan pazar yerine gelmesini söyleyen M.H., daha sonra ayrıldı. Durumu öğrenen H.N.'nin babası A.N., akşam saatlerinde pazar yerine giderek M.H.'yi etkisiz hale getirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.H., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARAR VERİLDİ

Bugün Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında tutuksuz sanık M.H. ve avukatlar hazır bulundu. Mahkemede kendini savunan sanık M.H., çocuğu sevdiğini ve herhangi bir cinsel saldırıda bulunmadığını söyleyerek, beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti tarafından yapılan yargılama sonucunda, tutuksuz sanık M.H.'ye '12 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl 5 ay hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.